Full Body Workout

Trainen met Gewicht

Power Level

BodyPower is de ultieme les om te werken aan uithoudingsvermogen, kracht en een fit lijf. Alle grote spiergroepen in je lichaam worden uitgedaagd tijdens deze workout op muziek, waarbij je oefeningen doet met de barbell, een halterstang met gewichten. Het gaat daarbij niet zozeer om de zwaarte van de gewichten; het succes van BodyPower zit hem in de repeterende herhalingen van de bewegingen. De instructeur leidt je door de muziek.

Naarmate je langer traint kun je het gewicht langzaam opvoeren en je spieruithoudingsvermogen verbeteren. Met BodyPower verbrandt je tot wel 600 calorieën per les, dit helpt je lichaamsvet te verliezen. De perfecte workout voor mannen en vrouwen om sterker te worden en te werken aan een mooi strak en krachtig lichaam

Extreme Sports Jet Skiing
Kracht & Conditie

De trainer begeleid je een uur lang door de opzwepende muziek met oefeningen voor alle grote spiergroepen. Meer kracht en uithoudingsvermogen gegarandeerd!

Verbrand 600 calorieën

Door de repeterende bewegingen gecombineerd met krachtsinspanning, wordt het maximale gevraagd van de spieren en conditie. BodyPower is de perfecte kcal-burner!

Voor mannen & vrouwen

Een misverstand is dat vrouwen door BodyPower teveel spiermassa opbouwen. Wat wel? Een strak, sportief lichaam met een goede spierconditie en minder lichaamsvet.