Meld Een Nieuw Lid aan En krijg een maand kado

Samen is alles leuker! We zijn ervan overtuigd dat plezier en gezelligheid een belangrijke motivatie zijn om te blijven sporten. En wie zijn er nu gezelliger dan je vrienden? Met Liv with Friends haal je de gezelligheid (en je vrienden) zelf naar de sportschool.

Hoe werkt het?

Voor elk nieuw lid dat je aanbrengt belonen we je met een maand gratis sporten. Ken je iemand die met trainen wil beginnen? Nodig hem of haar uit voor een proefles! Wanneer diegene een jaarabonnement afsluit en vervolgens onderstaand formulier invult, zorgen wij dat jij je maand gratis sporten ontvangt.

Voorwaarden

  • Als je lid bent van Liv Physique en minimaal één periode betaald hebt, kun je meedoen aan deze actie.
  • Als je iemand aandraagt, ontvang je eenmalig één maand gratis voor het abonnement waarvoor jij op dat moment staat ingeschreven.
  • De actie geldt alleen wanneer je Liv with Friends sportmaatje een van de volgende abonnementen afsluit: Liv Single Jaar, Liv Max Jaar, Liv All-in Jaar of Liv Bootcamp Jaar. (Liv Wandelen, Strippenkaarten en Liv Flex abonnementen zijn uitgesloten)
  • Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Er zit geen limiet aan het aantal mensen dat je lid kunt maken. Voor elke vriend(in) die je lid maakt, belonen we je met 1 maand gratis sporten.
  • De actie geldt niet bij het aanbrengen van herintreders die in de afgelopen 6 maanden al lid zijn geweest of bestaande leden die hun abonnement upgraden.